Ξύλο που θα το… φοράς!

Τα ξύλινα παπιγιόν ξεκίνησαν δυναμικά την εμφάνιση τους πριν δυο χρόνια και ακόμα αποτελούν μια από τις πιο hot τάσεις στον χώρο της ανδρικής μόδας, αφού κάθε άνδρας έχει στην ντουλάπα του πια ένα από τα πολλά σχέδια που υπάρχουν. Ας δούμε, όμως, πως θα συνδυάσεις αυτό το ιδιαίτερο αξεσουάρ σε επίσημες εκδηλώσεις και όχι μόνο!

Αρχικά, η γκάμα των ξύλινων παπιγιόν ,που υπάρχουν σήμερα στην αγορά είναι μεγάλη και ποικίλει. Μπορείς να βρεις άπειρους συνδυασμούς χρωμάτων και σχημάτων. Από μονόχρωμα με ρίγες , βούλες , floral και σκαλιστά σχέδια με σατέν ή βελούδινες λεπτομέρειες στο κλασσικό σχήμα,καθώς και σε σχήμα πεταλούδας και mustache.

Η ποικιλία αυτή ,λοιπόν, καθιστά εύκολη την ένταξη του και στον καθημερινό σου look, δίνοντας μια άποψη και έναν τόνο κύρους. Μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με ένα slim fit πουκάμισο , διαφορετικού χρώματος και σχεδίου από το ξύλινο παπιγιόν, που θα επιλέξεις. Για μια extra νότα σοφιστικέ ύφους θα ταίριαζε απόλυτα η συνοδεία τιραντών. Ωστόσο, το αξεσουάρ αυτό μπορεί να σε συνοδεύσει και σε πιο επίσημες εκδηλώσεις μαζί με το αντίστοιχο ποσέτ, καθώς θα αναδείξει άψογα το κουστούμι σου.

rsz_papillon-in-legno.jpg

Τα ξύλινα παπιγιόν διατίθενται όχι μόνο σε boutique αλλά και online. Τι περιμένεις;

Advertisements