Συμβουλές για τις Online αγορές και τα E-shops

Πλέον οι αγορές ρούχων και γενικώς προϊόντων, γίνονται με εύκολο και γρήγορο τρόπο που λέγεται Online Αγορές. Τέρμα πια, η πολύωρη ταλαιπωρία να κατεβαίνεις στα εμπορικά καταστήματα και να ψάχνεις με τις ώρες από μαγαζί σε μαγαζί μέχρι να βρεις κάτι που να σου αρέσει. Ο ποδαρόδρομος και η κούραση τελείωσαν, και η λύση σε όλα αυτά είναι τα ηλεκτρονικά καταστήματα ή αλλιώς E-shops. Ας δούμε λοιπόν, μερικά tips για να κάνετε τις αγορές μέσω διαδικτύου πιο εύκολες και γρήγορες.

Αρχικά, θα πρέπει να γνωρίζεις πόσο έμπιστο και αξιόπιστο είναι το site/e-shop από το οποίο θα ψωνίσεις. Υπάρχουν πολλά γνωστά φυσικά καταστήματα που διαθέτουν και λειτουργούν ηλεκτρονική σελίδα, για διαδικτυακές αγορές. Αυτές είναι οι κατάλληλες σελίδες για να επιλέξεις για τις αγορές σου. Επίσης μπορείς να συμβουλευτείς φίλους και γνωστούς για τα site που επισκέπτονται οι ίδιοι, ή να διαβάσεις σχόλια και κριτικές για αυτά τα E-shop.

Η παρουσίαση των προϊόντων είναι ένας βασικός παράγοντας και κριτήριο για την επιλογή του σωστού site. Φυσικά, θα πρέπει να υπάρχουν φωτογραφίες με υψηλή ευκρίνεια του ανάλογου προϊόντος που ενδιαφέρεσαι. Επίσης, να υπάρχει η κατάλληλη περιγραφή με τα απαραίτητα στοιχεία και πληροφορίες για το προϊόν. Πάνω από όλα είναι η ποιότητα και η αξιοπιστία της ιστοσελίδας που επισκέπτεσαι.

Η τιμή είναι το κυριότερο κριτήριο για την επιλογή του προϊόντος που τελικά θα αγοράσεις. Πριν ολοκληρώσεις την παραγγελία σου, σιγουρέψου ότι δεν υπάρχει άλλο site που να σου προσφέρει το ίδιο ακριβώς προϊόν σε χαμηλότερη τιμή. Επίλεξε το πιο οικονομικό αλλά και έμπιστο e-shop για τις αγορές σου. Επίσης βεβαιώσου και έλεγξε για τυχόν επιπλέον χρεώσεις για μεταφορικά έξοδα και τελικά το ποσό που θα χρεωθείς ανάλογα σε ποιο μέρος μένεις.

Τέλος, θα πρέπει να διαβάσεις την πολιτική που ακολουθεί το κάθε e-shop, όσων αφορά τις χρεώσεις, τις συνεργασίες με μεταφορικές εταιρείες, τους τρόπους πληρωμής, τον χρόνο παράδοσης των προϊόντων κ.α. Βασική προϋπόθεση είναι να τηρεί τον κανονισμό για το δικαίωμα επιστροφής προϊόντων άμα ο καταναλωτής δεν μείνει ικανοποιημένος από αυτό, φυσικά με την επιστροφή των χρημάτων του. 5-free-wordpress-plugins-to-supercharge-email-subscribers

Εάν μείνεις ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση ενός e-shop, μην διστάσεις να κάνεις «Εγγραφή» με λογαριασμό. Ακούγεται βαρετό και χρονοβόρο, αλλά πίστεψε με είναι πολύ χρήσιμο και πρακτικό. Δημιουργώντας έναν λογαριασμό στο συγκεκριμένο site, αποθηκεύονται οι πληροφορίες σου, με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται σε κάθε επόμενη αγορά σου να συμπληρώνεις ξανά και ξανά, αλλά με μία μόνο κίνηση να ολοκληρώνεται η παραγγελία σου. Ακόμα, άμα εγγραφείς και στο Newsletter του eshop, θα δέχεσαι e-mail και θα ενημερώνεσαι για νέα προϊόντα, προσφορές, εκπτώσεις, και πολλά άλλα.

 

Advertisements

Συντάκτης: antoster

Fashion and Style, Classy and Wealth Lover, Ambitious and Dreamer, 21 yo

1 thought on “Συμβουλές για τις Online αγορές και τα E-shops”

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s