Τα 5 καλύτερα Χριστουγεννιάτικα δώρα.

Η περίοδος, που όλοι περιμένουμε κάθε χρόνο, έφτασε και είναι η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων. Χριστούγεννα σημαίνει για πολλούς, πέρα από τους στολισμούς, τα γλυκά και τα οικογενειακά τραπέζια, φυσικά τα δώρα. Μπορεί το έθιμο με τον Άι Βασίλη και τα δώρα να αναφέρεται στα μικρά παιδιά, δεν παύει, όμως, να το χρησιμοποιούν και οι υπόλοιποι, σαν πρόφαση για μια συμβολική ανταλλαγή δώρων. Αν εσύ και ο περίγυρος σου, όπως στενοί φίλοι και οικογένεια, τηρείτε ακόμα το παραπάνω έθιμο, τότε παρακάτω θα σου προτείνουμε τα κατάλληλα δώρα για να τους χαρίσεις.

Άρωμα: τα αρώματα αποτελούν ένα ιδανικό προϊόν για δώρο. Είναι κάτι χρήσιμο και σχεδόν απαραίτητο για ένα άτομο που προσέχει και φροντίζει την εξωτερική του εμφάνιση. Δεν είναι τυχαίο, που οι διαφημίσεις αρωμάτων πληθαίνουν αυτήν την περίοδο. Είναι μία πολύ καλή επένδυση χρημάτων, όσων και αν διαθέτεις, διότι οι εταιρείες αρωμάτων διαθέτουν διάφορα μεγέθη συσκευασίας με χαμηλότερες τιμές. Η μόνη προϋπόθεση είναι να γνωρίζεις το γούστο και τις προτιμήσεις αυτού που θα το χαρίσεις. Δείτε επίσης…Οι 5 καλύτερες ανδρικές κολόνιες του 2016.

ScentsForTheMalesInYourLife.jpg

Κόσμημα: όταν αφορά για φιλικά και οικογενειακά άτομα, το κόσμημα πρέπει να έχει και τον ανάλογο χαρακτήρα. Ένα ρολόι ή μια αλυσίδα/χειροπέδα για τον καρπό, ένα κρεμαστό κολιέ για τον λαιμό. Όλα αποτελούν πολύ καλές επιλογές για δώρο Χριστουγέννων. Είναι βασικά αξεσουάρ ανάδειξης του ντυσίματος, οπότε αποτελούν πολύ χρήσιμο δώρο, που θα το εκτιμήσουν σίγουρα. Και στις τρεις περιπτώσεις, μπορείς να βρεις σε διάφορες τιμές προϊόντα, με την ανάλογη ποιότητα πάντα. Δείτε επίσηςΤα 4 πιο must ανδρικά ρολόγια του 2016!

Πορτοφόλι/τσάντα: είτε ένα πολύ καλό πορτοφόλι, είτε μία τσάντα ώμου ή πλάτης ή χαρτοφύλακας, και τα δύο είδη δώρων είναι κατάλληλα για τα Χριστούγεννα. Είναι το πιο πρακτικό αντικείμενο για την καθημερινότητα. Στο πορτοφόλι δεν αποθηκεύεις μόνο τα χρήματα αλλά και διάφορα σημαντικά πράγματα, όπως η ταυτότητα, το δίπλωμα οδήγησης και οι κάρτες συναλλαγών.  Αλλά εξίσου πρακτική είναι και η τσάντα, διότι διαθέτει περισσότερη χωρητικότητα και είναι πιο εύκολη και βολική στο κουβάλημα και την μετακίνηση. Αρκεί να βρεις αυτό που θα ταιριάζει στο στιλ του παραλήπτη και να του αρέσει φυσικά.

Γραβάτα/Παπιγιόν: αν το άτομο που επιθυμείς να κάνεις δώρο, προτιμάει και επιλέγει πιο επίσημο και classy ντύσιμο, τότε χάρισε του μία γραβάτα ή ένα παπιγιόν. Ταιριάζουν απίστευτα με κοστούμι και αναδεικνύουν την επισημότητα του ρούχου και του ατόμου. Αν έχει ήδη πολλές γραβάτες στην ντουλάπα του, τότε φρόντισε να του δωρίσεις ένα συλλεκτικό κομμάτι, το οποίο θα ξεχωρίζει από τα καθημερινά και μονότονα, αλλά και να συνάπτει και με τα γούστα του. Γραβάτα ή παπιγιόν?

Σετ Προϊόντων Περιποίησης: για όσους δεν γνωρίζουν, τα συγκεκριμένα σετ διαθέτουν διάφορα προϊόντα φροντίδας και περιποίησης, όπως aftershave, κολόνια, κρέμες, σαμπουάν κ.α. Συνήθως μεγάλες εταιρείες περιποίησης βγάζουν τέτοια σετ στην αγορά για αυτές τις περιπτώσεις, για δώρο. Αποτελεί μεγάλο trend και είναι μία εύκολη και οικονομική λύση για τα δώρα των Χριστουγέννων. Επίσης, μπορείς να φτιάξεις ένα σετ με δικές σου επιλογές από διάφορα προϊόντα.

Δείτε Επίσης:Προτάσεις δώρων για τον άντρα.

 

Advertisements

Συντάκτης: antoster

Fashion and Style, Classy and Wealth Lover, Ambitious and Dreamer, 21 yo

One thought on “Τα 5 καλύτερα Χριστουγεννιάτικα δώρα.”

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.