5 παπούτσια που φοριούνται λάθος!

Υπάρχει μια πεποίθηση ότι τα παπούτσια δεν είναι πρωτεύον ζήτημα όσον αφορά το αντρικό ντύσιμο. Μεγάλο λάθος! Το παπούτσι παίζει σημαντικό ρόλο στην συνοχή του ντυσίματος. Στα υποδήματα πρέπει να δίνουμε μεγάλη έμφαση και να επιλέγονται σύμφωνα με το στυλ του υπολοίπου ντυσίματος.

Παρακάτω απαριθμώ τις βασικότερες λανθασμένες στιλιστικές επιλογές παπουτσιών:

2014-new-hot-fashion-high-top-men-shoes-rivet

Δείτε επίσηςΤα απαραίτητα παπούτσια για τον άνδρα!

  1. Αθλητικά: τα παπούτσια παντός καιρού. Πρόκειται για τα αθλητικά παπούτσια η αλλιώς σπορτέξ. Ομολογώ πως είναι τα πιο βολικά, εύκολα και πιο προσιτά σε όλους υποδήματα στην αγορά, αλλά με ένα μέτρο στην χρήση τους.Το να φοράς αθλητικά παπούτσια σε όλες τις εξόδους καταντάει κουραστικό και αντιαισθητικό. Μάθε να συνδυάζεις και να φοράς το «σωστό» παπούτσι ανάλογα την περίσταση. συνδύασε το ντύσιμο σου με το ανάλογο παπούτσι πχ. επίσημο ντύσιμο-επίσημο παπούτσι, casual ντύσιμο-casual παπούτσι.
  2. Αντρικά μποτάκια: Πριν λίγα χρόνια η μόδα έφερε τα μουσταρδί αντρικά μποτάκια timberland. Και ξαφνικά γέμισαν οι δρόμοι με αυτά. Δεν διαφωνώ, ήταν ωραίο παπούτσι αλλά χρειάζεται και το ανάλογο ντύσιμο, φυσικά. Δεν αντιλέγω ότι ο καθένας διαμορφώνει το δικό του , προσωπικό στυλ, άλλα μερικά πράγματα δεν κολλάνε με όλα! Όπως τα συγκεκριμένα μποτάκια που ταιριάζουν με λίγα στυλ. Μην τα καταντήσετε σαν το δεύτερο αθλητικό σας.
  3. Μοκασίνια: Κατά την γνώμη μου, λίγο παλιομοδήτικα, αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι υπάρχουν αρκετά καλά σχέδια που μπορείς να πετύχεις ένα  πιο επίσημο στυλ. Όπως και στα προηγούμενα, ιδιαίτερα όμως τα μοκασίνια πρέπει να τα συνδυάσεις αυστηρά με το κατάλληλο ντύσιμο(όχι τα καθημερινά σου ρούχα). Ειδάλλως θα δημιουργήσεις ένα άσχημο αποτέλεσμα.
  4. Σαγιονάρα ή Παντόφλα: αποτελεί το υπόδημα του καλοκαιριού και της παράλιας. μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στην καθημερινότητα ως ένα απλό, χαλαρό και ξεκούραστο υπόδημα για μέσα στο σπίτι. για έξω από το σπίτι όμως πχ. στην δουλειά, για καφέ, γενικά για τις εξόδους, είναι τελείως λάθος. Η σαγιονάρα είναι για καθαρά συγκεκριμένο λόγο, για παράλια! μην την φοράτε για κανένα λόγο, διότι είναι άκυρο και καταστρέφει τελείως το υπόλοιπο στυλ.
  5. Εσπαντρίγιες: Ένα πρόσφατο σχετικά προϊόν στην αντρική μόδα. Με εξαίρεση κάποια ελάχιστα σχεδία, οι αντρικές εσπαντρίγιες αποτελούν τραγωδία. Τόσο η εμφάνιση, όσο και ο συνδυασμός τους με τα ρούχα, συνέβαλαν στο κράξιμο τους παρόλο την μεγάλη απήχηση τους στο αγοραστικό κοινό.Men-s-pure-white-sneakers-han-edition-round-head-men-s-shoes-fashion-students-joker-shoes

Δείτε επίσηςΤα 6 απόλυτα λευκά παπούτσια για την ντουλάπα σου!

Advertisements

Συντάκτης: antoster

Fashion and Style, Classy and Wealth Lover, Ambitious and Dreamer, 21 yo