Μάθε να συνδυάζεις τα ρούχα σου!

Μπορεί η ντουλάπα σου να είναι γεμάτη με ρούχα. Μπορεί να έχεις τις καλύτερες μάρκες ρούχων. Αλλά αυτό που παίζει τον πραγματικό ρόλο στο ντύσιμο σου, είναι ο τρόπος που φοράς και συνδυάζεις τα ρούχα σου. Όταν μάθεις τελικά να τα συνδυάζεις, τότε θα γλιτώσεις πολύ κόπο και χρόνο. Ορίστε, παρακάτω είναι οι καλύτερες ιδέες για να συνδυάζεις σωστά τα ρούχα σου.reinventward3

Συνδύασε τα, ανάλογα το στιλ. Υπάρχουν ορισμένα ρούχα που φοριούνται και πετυχαίνουν  για ένα συγκεκριμένο στιλ. Π.χ. τα κοστούμια είναι για επίσημο. Έτσι, πολλά ρούχα πρέπει να τα επιλέγεις για το στιλ που επιθυμείς. Μπορείς να τα χωρίσεις στην ντουλάπα σου ανάλογα με το στιλ τους. Με αυτόν τον τρόπο δεν μπερδεύεις τα ρούχα διαφορετικών στιλ.

Συνδύασε τα, ανάλογα το χρώμα/σχέδιο. Αρχικά, θα πρέπει να παίρνεις έμπνευση και ιδέες από την μόδα για τα χρώματα που ταιριάζουν μεταξύ τους. Επίσης, να μην δεσμεύεσαι με ρούχα που δεν μπορείς να τα συνδυάσεις εύκολα με την υπόλοιπη γκαρνταρόμπα σου. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τα σχέδια των ρούχων, καλό είναι να ψωνίζεις απλά ρούχα, που να είσαι σε θέση να τα συνδυάσεις. Αποφεύγουμε την χρήση μονόχρωμου συνόλου, εκτός του άσπρου/μαύρου, διότι είναι μονότονο και αποκρουστικό. Επίσης, σε ένα ντύσιμο τα χρώματα πρέπει να ταιριάζουν στιλιστικά μεταξύ τους, και να μην υπερβαίνουν σε αριθμό, τα 3.

Συνδύασε τα, ανάλογα την εποχή/καιρό. Δεν είναι δυνατόν, να φοράς τα ίδια ρούχα όλο τον χρόνο, κυρίως λόγω των καιρικών συνθηκών. Για αυτό τον λόγο και οι εταιρίες ρούχων κυκλοφορούν δύο σεζόν, Άνοιξη-Καλοκαίρι και Φθινόπωρο-Χειμώνας. Οι περισσότεροι, χωρίζουν στην ντουλάπα τους  σε καλοκαιρινά και χειμωνιάτικα. Αυτή είναι μια καλή και εύχρηστη  λύση για μην παιδεύεσαι να βρίσκεις το κάθε ένα ρούχο μέσα στην ντουλάπα σου. Αρκετά σημαντικό ρόλο παίζουν και τα «ενδιάμεσα» ρούχα, που φοριούνται κυρίως Άνοιξη και Φθινόπωρο και συνδυάζει ένα πιο ιδανικό και ανάλαφρο ντύσιμο για αυτές τις εποχές, όπως ζακέτες, λεπτά μπουφάν, αμάνικα πουλόβερ κ.α.

Συνδύασε τα, ανάλογα την περίσταση.Η κάθε έξοδο σου είναι και μια ξεχωριστή περίσταση, που απαιτεί και το ανάλογο στιλ. Είτε για ένα χαλαρό καφέ με την παρέα σου, ή μια βραδινή έξοδο για ποτό, ή για ένα επαγγελματικό δείπνο, τα ρούχα σου πρέπει να συνυπάρχουν και να συνδυάζονται ανάλογα. Η σωστή επιλογή ρούχων απαιτεί και την γνώση σου για την κάθε περίπτωση. Καθώς επίσης, να γνωρίζεις και να ξεχωρίζεις  τα ρούχα σύμφωνα με το στιλ τους.men-fashion-stylethree-winter-looks-men-new-york-city-style-fashion-blog-6h8fnaxi

Δείτε επίσης:6 ρούχα που όλοι οι άντρες πρέπει να έχουν στη ντουλάπα τους.

Tip: Για να βοηθηθείς και να διευκολυνθείς σε ότι αφορά το στιλ και τον συνδυασμό ρούχων, μπορείς να παίρνεις ιδέες από περιοδικά, ιστοσελίδες, blogs, καθώς και από σελίδες στα social media.

Advertisements

Συντάκτης: antoster

Fashion and Style, Classy and Wealth Lover, Ambitious and Dreamer, 21 yo

One thought on “Μάθε να συνδυάζεις τα ρούχα σου!”

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.