Διάλεξε τα επόμενα γυαλιά ηλίου σου!

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα γυαλιά ηλίου είναι πλέον βασικό και απαραίτητο αξεσουάρ για την έξοδο μας από το σπίτι κατά την διάρκειά μιας, ηλιόλουστης κυρίως, ημέρας. Ζώντας σε μια από τις πιο ηλιόλουστες χώρες του κόσμου, τα γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητα ακόμα και τους χειμερινούς μήνες.

Τα γυαλιά εκτός ότι σου προσφέρουν προστασία των ματιών από τον ήλιο, μπορούν εξίσου να προσφέρουν στιλ και να συμπληρώσουν το ντύσιμο σου. Για αυτό παρακάτω, σου απαριθμούμε τα βασικά κριτήρια που πρέπει να έχεις υπόψιν, προκειμένου να αγοράσεις τα επόμενα γυαλιά ηλίου σου.

Η μόδα: παίζει μεγάλο ρόλο στα προϊόντα που θα βγουν στην αγορά από τις μεγάλες εταιρείες οπτικών. Καθορίζει τα μεγέθη, το στιλ, τα χρώματα, τα υλικά, τα σχέδια κ.α. και έτσι ανανεώνεται συνεχώς η μόδα στα γυαλιά. Αν εσύ επιθυμείς να ακολουθήσεις την μόδα, τότε θα πρέπει να κάνεις μια έρευνα πριν προμηθευτείς τα γυαλιά. Μπες σε site διάσημων επωνυμιών όπως rayban, carrera, tom ford, κ.α, ξεφύλλισε κανένα περιοδικό και ψάξε σε κάθε μαγαζί αυτό που πραγματικά ψάχνεις και θα σου αρέσει.

Το χρώμα και το σχέδιο: τα γυαλιά είναι ένα πολύ εμφανές αξεσουάρ καθώς το φοράμε στο κεφάλι και κυρίως στο πρόσωπο, οπότε είναι το πρώτο πράγμα που προσέχει κάποιος πάνω μας. Το χρώμα όπως και το σχήμα θα πρέπει να ακολουθούν την μόδα αλλά και να είναι διακριτικά, δηλαδή να μην τραβάν υπερβολικά τα βλέμματα. Εξάλλου πρόκειται για αξεσουάρ και ο ρόλος του είναι να συμπληρώνει το ντύσιμο, όχι να ξεχωρίζει από αυτό. Επιλέγουμε χρώμα και σχήμα (φακού, σκελετού) ανάλογα το γούστο μας, αλλά και σύμφωνα με αυτά που ταιριάζουν στο σχήμα του προσώπου μας (οβάλ, στρογγυλό, με γωνίες) και στα χρώματα της επιδερμίδας μας (μελαχρινό, λευκό, ξανθό).2016-aviator-wayfarer-mens-sunglasses-styles

Το στιλ: πρώτα από όλα, πρέπει να αποφασίσεις τι είδους γυαλί θα αγοράσεις και σε ποιες περιστάσεις θα το φοράς. Ανάλογα με το στιλ που επιδιώκεις να πετύχεις, τέτοιο στιλ γυαλιά θα πάρεις. Συνδύασε τα με τα κατάλληλα ρούχα, δηλαδή όποια νομίζεις ότι θα φορέσεις σε μια ηλιόλουστη μέρα. Το να έχεις τα ρούχα σου τακτοποιημένα και σε κατηγορίες σου δίνει το πλεονέκτημα να τα συνδυάζεις σωστά. Αν το οικονομικό δεν είναι πρόβλημα για σένα τότε σου προτείνω να έχεις δυο-τρία ζευγάρια γυαλιά. Έτσι οι εμφανίσεις σου δεν θα είναι μονότονες και θα έχεις πολλές επιλογές και συνδυασμούς για να διαλέξεις.

Τα χρήματα: τελευταίο αλλά πολύ σημαντικό, τα χρήματα που είσαι πρόθυμος και διατεθειμένος να ξοδευσεις για να αγοράσεις τα γυαλιά που επιθυμείς. Στην αγορά υπάρχουν γυαλιά που κυμαίνονται από χαμηλές μέχρι πολύ υψηλές τιμές ανάλογα βέβαια την εταιρεία, την μάρκα, το σχέδιο, το μοντέλο και σαφώς την ποιότητα. Η σχέση ποιότητας και τιμής στο συγκεκριμένο αντικείμενο είναι ανάλογη. Το θέμα είναι το τι ψάχνεις και πως θέλεις να αξιοποιήσεις τα χρήματα σου.

Advertisements

Συντάκτης: antoster

Fashion and Style, Classy and Wealth Lover, Ambitious and Dreamer, 21 yo

4 thoughts on “Διάλεξε τα επόμενα γυαλιά ηλίου σου!”

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.