Βάλε το ασπρόμαυρο στην ντουλάπα σου!

Αν δυσκολεύεσαι και εσύ να κάνεις στιλιστικούς συνδυασμούς και να ταιριάζεις τα ρούχα σου, η λύση είναι απλή και εύκολη. Το λευκό και το μαύρο, μεμονωμένα ή συνδυασμένα, αποτελούν τον ιδανικό τρόπο για να πετύχεις ένα εύκολο και μοντέρνο ντύσιμο, χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Παρακάτω, σου προτείνουμε κάποιες ιδέες για το συγκεκριμένο στιλ.

 

Για το λευκό χρώμα προτείνουμε:

Κοντομάνικα μπλουζάκια χωρίς στάμπες και σχέδια. Ένα τελείως ουδέτερο ρούχο που ταιριάζει με  πολλά ντυσίματα, χωρίς πολλούς περιορισμούς. Βερμούδες, αν και το λευκό χρώμα πρέπει να αποφεύγεται στο παντελόνι, οι λευκές βερμούδες είναι μια καλή επιλογή για ένα καλοκαιρινό ντύσιμο. Λευκά παπούτσια, συνήθως αναφερόμαστε σε sneakers και casual παπούτσια, τα οποία τα φοράμε κυρίως το καλοκαίρι λόγω του καιρού. Για τα λευκά πουκάμισα ισχύει ότι και για τα μπλουζάκια, μόνο που με το πουκάμισο μπορείς να πετύχεις ένα πιο επίσημο ντύσιμο.

Για το μαύρο χρώμα προτείνουμε:

Εξίσου με το λευκό, έτσι και με το μαύρο, τα κοντομάνικα μπλουζάκια αποτελούν το ιδανικό κομμάτι για casual και μοντέρνες εμφανίσεις. Τα μαύρα τζιν, ξεφεύγουν από το κλασσικό και συνηθισμένο τζιν, καθώς δίνει πιο επίσημη και στιλάτη χροιά στο ντύσιμό σου. Μπουφάν, ζακέτες, jackets, γενικά ότι αφορά τα πανωφόρια το μαύρο χρώμα αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό, αφού «δένει» και ισορροπεί πιο ωραία στο σύνολο. Αν και τα υφασμάτινα παντελόνια τα προτιμάμε σε χρωματιστούς συνδυασμούς, ένα μαύρο παντελόνι, όμως, είναι ένα καλό κομμάτι για τις καθημερινές εμφανίσεις μας. Μαύρα μποτάκια, είναι ιδανικά για να δώσεις στο ντύσιμο σου, ένα πιο ροκ χαρακτήρα και επίσης ταιριάζουν με πολλά στιλ.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Είτε τελείως άσπρο, είτε τελείως μαύρο, είτε και ο συνδυασμός και των δύο χρωμάτων, μπορείς πολύ απλά να πετύχεις ένα επιτυχημένο ντύσιμο. Δεν χρειάζεται υπερβολές, απλά ένας έξυπνος συνδυασμός των ρούχων και των χρωμάτων.

 

 

Advertisements

Συντάκτης: antoster

Fashion and Style, Classy and Wealth Lover, Ambitious and Dreamer, 21 yo