Το απόλυτο φοιτητικό στιλ!

Για τους περισσότερους φοιτητές, τέτοια εποχή είναι η περίοδος εξεταστικής, όπου οι έξοδοι περιορίζονται, οι βιβλιοθήκες γεμίζουν, και οι φοιτητές στρώνονται στο διάβασμα, #NOT.

Βασιζόμενοι πάνω σε αυτό, αποφασίσαμε να γράψουμε για το απόλυτο φοιτητικό στιλ. Δηλαδή προτείνουμε το ιδανικό ντύσιμο για εναν φοιτητή, το οποίο θα συνδυάζει το το απλό, ευκολο, καθημερινό στιλ που επιβάλλει η καθημερινότητα του φοιτητή, με ένα τόνο πιο μοντέρνο και πιο κοντά στην μόδα.4819a1af98980aefa879320b893c8648

Αρχικά, το φοιτητικό στιλ αποτελείται από απλά και άνετα ρούχα, τόσο λόγω της ηλικίας των φοιτητών, όσο και για τον χαλαρό και απλό τρόπο ζωής τους.

Τα κατάλληλα ρούχα για το συγκεκριμένο στιλ, είναι τα μπλουζάκια T-shirt. Τα γνωστά σε ολους κοντομανικα μπλουζάκια, εκτός απο τους καλοκαιρινούς μηνες, μπορουν επίσης να φορεθουν και τον υπολοιπο χρόνο με το συνδυασμό τους με ενα πουκάμισο ή μια ζακέτα. Να επιλέγεις μονόχρωμα, χωρίς μεγάλες και εμφανείς στάμπες, κυρίως στα βασικά χρώματα τα οποία θα μπορείς να τα συνδυάζεις με πολλά σύνολα. Το ίδιο ισχύει και για τα πουκάμισα και τις ζακέτες. Διότι στο ντύσιμο, βασικό ρόλο παίζει ο συνδυασμός των χρωμάτων μετάξύ των ρούχων. Από κάτω, ενα jean, το απόλυτο καθημερινό παντελόνι για κάθε ντύσιμο και περιπτωση, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός για το συγκεκριμένο ρούχο. Και για παπούτσι,τα casual-sneakers, το ιδανικό παπούτσι για άνετο και ξεκούραστο περπάτημα.

Ενα άλλο ενδεικτικό πρότυπο για το φοιτητικό ντύσιμο είναι το πιο αθλητικό στιλ που προσφέρει εξίσου την ίδια άνεση με το προηγούμενο. Πολλές φορές όμως το αθλητικό στιλ είναι και εκτός μόδας, εκτός αν μάθεις να το χειρίζεσαι σωστά. Μια φουτερ μπλούζα είναι το κατάλληλο ρούχο, και το πλέον πιο προσιτό, διότι η μόδα τα τελευταία χρόνια έχει την φουτερ ως βασικό στοιχειο. Οι αθλητικές φόρμες σε στιλ βράκες και μή, με το χαρακτηριστικο λάστιχο στο μπατζακι είναι το τέλειο παράδειγμα για το συγκεκριμένο στιλ. Και τα δυο παραπανω, είναι της μόδας και ο σωστός συνδυασμός χρωμάτων μπορεί να επιφέρει ενα ωραίο και καλαίσθητο αποτέλεσμα. Και σαφως χωρίς να ξοδεψεις πολλά χρήματα.Espadrilles-1

Τελευταίο αλλά πολύ απαραίτητο, είναι τα αξεσουάρ στο ντύσιμο σου. Αφού είσαι φοιτητής και θέλεις μια πιο απλή και χαλαρή ζωή, κάπως έτσι θα επιθυμείς να είναι και το ντύσιμο σου. Απο την αλλη όμως θέλεις ενα ωραίο και δεμένο ντύσιμο, καλό θα ήταν να προσθέσεις τα αξεσουάρ στην καθημερινότητα σου.

Κατα τους χειμερινούς μηνες, οπου οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές, μπορείς να φοράς ή να κουβαλας μαζί σου ενα κασκόλ ή ενα φουλαρι ή εναν σκούφο. Επέλεξε το σύμφωνα με τα χρώματα και τα ρούχα που θα το φορέσεις, ώστε να καταφέρεις να το συνδυάσεις σωστα. Επίσης τα γυαλιά ηλίου σου, το πιο απαραίτητο αξεσουάρ που πρέπει πάντα να έχεις μαζί σου. Το γυαλί που θα επιλέξεις θα πρέπει να ακολουθεί το στιλ σου. Τέλος, το ρολόι, ενα αξεσουάρ το οποίο δεν θα πρέπει σχεδόν ποτέ να το αποχωριστείς. Τόσο σαν φοιτητής αλλά και γενικά στην ζωή σου, το ρολόι είναι το πιο χρήσιμο και απαραίτητο αξεσουάρ πάνω σου!

Θυμήσου πως το βασικότερο στο ντύσιμο σου, είναι ο σωστός συνδυασμός ρούχων και χρωμάτων. Μάθε να τα συνδυάζεις, χωρίς φυσικά να χάσεις το προσωπικό σου στιλ! #ΑνΘεςΝαΑλλαξειςΤονΚοσμοΞεκιναΑποΤονΕαυτοΣου

Advertisements

Συντάκτης: antoster

Fashion and Style, Classy and Wealth Lover, Ambitious and Dreamer, 21 yo

2 thoughts on “Το απόλυτο φοιτητικό στιλ!”

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.